Wka

Hvordan ansøger bronzer


Med den udbredte bekymring omkring de negative virkninger af UV-stråler på, kan du tænker sig om to gange garvning dig selv på kysten eller solcenter. Der er mange alternativer til en UV tan, såsom og sprays, men nogle gange alt hvad du behøver, er en bronzer til at give dit ansigt en sol-kysset. Siden anvende bronzer. ujævnt eller overdrevent kan gøre dit look snavset eller falsk, her er fordelingen om, hvordan at børste på en naturlig glød.

Steps

Hvordan ansøger bronzer. Anvend basispulveret.
Hvordan ansøger bronzer. Anvend basispulveret.
 1. 1
  Vælg en bronzer. Da formålet med en bronzer er at mørkne subtilt, den, du vælger, vil afhænge af din hud tone samt hvor dramatisk en ændring, du leder efter. Generelt bør det være kun et par nuancer mørkere end din rigtige hudfarve. Test lidt på den rene hud af dit ansigt for at sikre det "varmer" din hud tone uden at gøre det ser falsk.
  • Hvis du har lys hud, kigge efter en honningfarvet bronzer, for en medium teint, en rose-bronze eller guld nistret bronzer vælge, mørk hud er bedst forbedres med en tawny eller rav bronzer.
  • Pinker bronzers tendens til at passe blondiner, mens mere appelsin bronzers tendens til at se bedre ud på brunetter. Se Advarsler.
 2. 2
  Vælg en bred, fluffy pulver pensel med en afrundet top. Hvis det er for lille og stiv, vil det give plettet resultater. Hvis du kommer til at bruge penge på en pensel, skal du vælge zobel. Generelt naturlige fibre er bedst.
 3. 3
  Anvend basispulveret. Eftersom olie eller fugt på huden kan forårsage bronzer til streak, anvende en lille mængde pulver først som en base. Må ikke anvendes nogen foundation, fordi det kan gøre din bronzer ser "mudret". Hvis din hud er tør, anvende en ren og skær fugtighedscreme jævnt før påføring af basen pulver eller overveje at bruge creme, stick eller flydende bronzers i stedet.
 4. 4
  Swirl penslen jævnt i bronzer. Lidt er alt, der er nødvendigt. For at sikre en ensartet anvendelse, skal du trykke overskydende bronzer. Du kan også gnide pensel i til en ren at slippe overskydende.
 5. 5
  Påfør bronzer til de områder i ansigtet solen naturligt ville ramt. Bruger meget lette strøg, først anvende bronzer til toppen af ​​panden, arbejder ned næsen og langs. Opbyg farven gradvist, så du får præcis den nuance, du ønsker. Du kan også prøve at anvende en lille mængde til hagen.
 6. 6
  Kontroller bronzer i dagslys. Sørg for, at det ikke er for tung. Kig efter striber. Hvis for meget bronzer anvendes, blend bronzer ned jævnt med en vatrondel eller anvende et lidt mere bund pulver. Hvis det stadig ikke ser ret, vil du nødt til at tage nogle off og start igen.

Tips

 • Bronzer bør kun anvendes på dele af ansigtet, hvor solen ville mørkere i sommeren - ligesom pande, næse og toppen af.
 • Vaskebørster regelmæssigt for at holde dem rene og i god stand. Make-up artister ofte vasker deres pensler i varmt vand med opvaskemiddel og balsam.
 • Hvis du ikke er sikker på hvor du anvender bronzer, sætte på din favorit solbriller og anvende bronzer over og under rammer. Tag solbriller, og gælder til næsen og toppen af ​​panden.
 • Dont bruge olivenolie til børster. Det bare ruiner børster.
 • Vælg en bronzer, der svarer til din hud godt. Du ønsker ikke at se unaturligt!
 • Billige bronzer er lumpy og kan streak dit ansigt, så sørg for at det er et kendt mærke.
 • Sørg for at jævnt lag på hver side af dine kinder, hvis du laver dem.

Advarsler

 • Undgå kobberfarvet eller øjenskygge, når du er iført bronzer, ellers vil du se alt for metallisk.
 • Må ikke blæse på børsten for at fjerne overskydende bronzer - Hvis en smule fugt når penslen, kan det forårsage striber.
 • Den mest almindelige fejl lavet med bronzers er at vælge en, der ser alt for orange på huden, som igen ser kunstig.

Ting du behøver

 • Bronzer pulver
 • 1 stor blød børste
 • 1 vatrondel