Wka

Hvordan at være en behåret kvinde

Samfundet lægger et stort pres på kvinder for at være hårløs. Underarm, ben og i ansigtet hår er betragtet som socialt uattraktiv i talrige kulturer og alligevel fyrre procent af kvinderne oplever vækst af ansigtshår, mens størstedelen af ​​kvinder har hår på kroppen. Fjernelse af hår ved barbering er ofte blevet brugt som en handling af ydmygelse i gamle kulturer, i krigstid og moderne fængselssystemer og dette samme følelse af ydmygelse fremmes, når visse medier drevet skønhedsidealer insistere på, at håret skal fjernes for at afspejle feminin skønhed.

Under kropsbehåring er et tegn på en voksen krop og ordentlig seksuelle udvikling. Hvis du er en kvinde, der kan lide at holde hår, der vokser naturligt på hver del af din krop, hvordan kan du håndtere det faktum, at sociale præferencer insisterer på fjernelse af din krop og ansigtsbehåring? Da glathed sidestilles med en skønhed standard, betyder det ikke du er smuk, hvis du er behåret? Selvfølgelig ikke. Hvad det betyder er, at du har valgt at holde, hvad vokser naturligt, og det er et valg så gyldig som enhver beslutning om at fjerne det, hvis ikke mere. Som en seksuelt moden kvinde, der ønsker at holde hende naturlige hår intakt, spørgsmålstegn ved idealet om hårfjerning kan være udfordrende, men det er også givende, når du opfylder dit personlige valg. Denne artikel søger at hjælpe dig med at arbejde gennem dit personlige valg til at holde det naturlige hår på plads på kroppen eller i ansigtet.

Steps

Hvordan at være en behåret kvinde. Tænk igennem årsagerne hårfjerning.
Hvordan at være en behåret kvinde. Tænk igennem årsagerne hårfjerning.
 1. 1
  Tænk igennem årsagerne hårfjerning. Fjernelse af visse dele af kroppen og ansigtet hår, der vokser naturligt på den kvindelige krop er set af nogle kulturer som en skønhed afgørende. Denne samfundsmæssige condition i sig selv er ikke en grund for dig at barbere kroppen eller i ansigtet hår. Selvfølgelig, hvis du ønsker at gøre det, så der er helt din ret, men så er at vælge ikke at, hvad der betyder noget, er, at det er dit valg og ikke noget, man føler sig tvunget til at gøre. Nogle ting at overveje, omfatter:
  • Hvis hele ideen om at holde din krop hår intakt får dig til at tænke "ew, brutto", så tro om igen. Kan du ikke lide synet af din kropslige hår eller har du været konditioneret til at lide det ved samfundsmæssigt pres om, at det ikke er acceptabelt? Det er et svært spørgsmål at udrede, men det er ikke en til at bakke ned fra, især hvis du finder dig selv at bruge en masse tid i overensstemmelse med skønhedsidealer, der påvirker din tegnebog, energier og selvværd.
  • Barbering kropslig hår ikke svarer til et renlighed. Det handler om overensstemmelse med et organ eller feminint ideal, ikke om at være beskidt. Du er ren, om du har hår på kroppen eller ej, forudsat at du brusebad eller karbad regelmæssigt.
  • Der er en stor industri bag hårfjerning produkter. Dette er en temmelig kraftigt markedsført og socialt tolereret grund til at forpligte kvinderne til at fjerne hår.
 2. 2
  Konfronter dine bekymringer om at slukke potentielle partnere. Der er masser af mænd, der gerne kvinder med kroppen eller i ansigtet hår. Du kan blive antager for meget om mænd disliking det. Sure, har nogle mænd været konditioneret til at lide det, men der er masser af mænd, der finder det erotiske, smukke eller bare normal. Faktisk, måske er det en god indikator for, hvordan en mand opfatter dig som person eller som et objekt, når du afslører din hairier self... Hvad kan du finde er, at det er nogle gange andre kvinder, der vil kritisere dit valg at forblive behåret.
  • Mange europæiske kvinder er langt mindre besat om fjernelse af kropsbehåring end deres nordeuropæiske kolleger. Og alligevel er deres kærlighed liv og generelle relationer bestemt ikke lider for at være lidt hairier!
  • Kvinder som Frida Kahlo, Julia Roberts, Drew Barrymore, Jennifer Love Hewitt og Brooke Shields har på et eller andet tidspunkt legede berømte hår på kroppen.
  • Bare være klar over, at nogle mænd føler sig flov over at indrømme, at de ligesom behårede kvinder. Du kan skjule din hairiness fra ham, kunne han skjule sin som for det fra dig, og dette kunne bare gå på evigt. Vær ærlig og se hvad der sker.
 3. 3
  Fokusere på hvad du vil vinde ved at give dit naturlige hår til at forblive på plads. Der er så mange fordele ved at lade håret vokse, hvor det vil, at disse kunne synke ind for at bevare dit naturlige hår. Tid og penge, når brugt på hårfjerning er nu en saga blot. For ikke at nævne give afkald på smerter fra voksning og barbering nicks. Væk er efter-smerte barbering eller pincet. Og deodorant virker lige så godt på behårede dele som på barberet dele (trods en ofte kapret og ubegrundede insisteren på det modsatte). Stående op for valgfrihed til, hvordan du som kvinde, din skønhed udtrykke er en værdifuld gevinst. Endelig, men ikke mindst, vil du også begynde at opdage den tavse andelen af ​​mænd, der er bare fint (og måske endda tændt af) hår på de kvindelige former.
  • Under hår på kroppen eller i ansigtet kan være en god måde at samle drengene fra mændene (eller girly piger fra de virkelige kvinder), de conformists fra de sande tænkere og den modne fra umodne. Folks reaktioner vil fortælle dig en hel del...
  • Barbering pubesregionen hår kan resultere i smertefulde genvækst hvis hårene bliver indgroet. Dette er absolut et område værd at undgå sådanne smertelige resultater!
 4. 4
  Beslut hvilket omfang du ønsker at være en behåret kvinde. Der er varierende grader af behåring og noget, du vælger er fint. Nogle kvinder foretrækker at forme ud monobrow, mens nogle kvinder er glade for at barbere deres ben, men holde armhule hår. Så der er kvinder lykkeligste ikke at røre noget af det. Omfanget af behåring hviler med din personlige komfort niveau, årsagerne bag ønsker at holde din naturlige krop hår og endda den stil af tøj, du bærer normalt.
  • For nogle kvinder er blegning en løsning. Hold hår, men mindske dens indvirkning ved blegning det. Indse, at det begynder at få lidt amok, når dine ben hud blegemidler også... Du vil måske se på professionel blegning tjenester, hvis du tager denne mulighed alvorligt.
  • Sommetider hudens følsomhed eller høje smerte niveauer i én region (såsom armhulerne), kunne få dig til at forlade en del af din krop fri barbering, mens du stadig barberer en anden del.
  • En anden mulige valg er "sæsonbestemt behåring". I løbet af vinteren, lade det vokse som en løbeild, mens man om sommeren, tæmme vækst.
 5. 5
  Pleje til din naturlige hår på kroppen, at du holder. Uanset om du holder alle dine kropsbehåring, dele af den eller sæsonmæssigt justere det, er der nogle nyttige hårpleje tips til at følge:
  • Prøv at gøre nogen holdt hår blødere. Brug hårbalsam på det regelmæssigt, men vær forsigtig omkring pubesområde.
  • Børste kropsbehåring med en fugtig neglebørste, hvis du føler det ser rodet. Ellers lad det godt alene, og det vil normalt tage sig af sig selv.
  • Hvis du ønsker det, klippe hår lidt kortere med neglesakse at holde det ser pæn og jævn.
  • Holde ren. Hvis du ikke har tid til brusebad, vaske dine underarme ved vasken med shower gel, som du ville i bad, derefter anvende deodorant.
  • Undgå barbering, hvis du vælger at fjerne enhver hår. Stub er stikkende og ikke så blød som dyrkes hår. Det kan føre til irriteret hud og indgroede hår. Gå efter voks eller laser behandling for enhver hår, du ønsker fjernet.
 6. 6
  Deal med sætte nedture og kritiske kommentarer med ynde og værdighed. Der vil altid være en person med en tankeløs, mindre-end-indsigtsfuld kommentar søger, at du er i overensstemmelse med deres opfattelse af skønhedsideal. Der er flere mulige måder at reagere på uvenlige ord sagt om dit valg for at holde din naturlige kroppen eller i ansigtet hår:
  • Sig noget. Blot smile og vende sig væk fra dem.
  • Spørg dem, hvis de ville føle på samme måde om at slippe af hår, hvis alle deres hår pludselig faldt ud. Så kommentere på, hvordan funny det er, at i en verden, hvor kvinder ville gøre noget for ikke at gå skaldet på toppen af ​​hovedet, vi insistere på, at kvinder går på at fjerne naturligt voksende hår!
  • Lav en joke ud af det.
  • Probe dem. Spørg dem, hvad det er, at de synes er så grov over naturligt voksende hår på de kvindelige former. Være forberedt på en lang diskussion og en masse tilbagevisning. Husk, at du kan have en hel masse sjov med denne ene, fordi "grov" ikke er en grund, og at komme til den egentlige årsag bag personens modvilje kan være meget afslørende.
  • Spørg dem, hvis de virkelig foretrækker relegating kvinder til status af præ-puberteten ved at insistere på en skønhed standard, infantilizes kvinder. Dette er kun for den kvinde, der kan lide en god, potentielt ophedet diskussion, der kan, eller måske ikke indebære modhager om feminisme. Stå din jorden og kalder bluffs som du ser dem.
  • Stare dem lige i ansigtet og fortælle dem, at de virkelig har fornærmet dig. Lad det blive ved det.
 7. 7
  Være fortrolig med din beslutning. Folk kan ikke mærke alligevel, og hvis de gør, der virkelig bekymrer sig? Som med alle ting, der betyder noget for dig personligt i livet, navigere hen mod mennesker, der ikke giver et kast om dit udseende, eller som er støttende. Resten du kan undvære.
  • Med alle midler forblev velplejet (som er en anden sag fra udseende), men føler ikke, at du er nødt til at overholde.
  • At være flov over din beslutning om at bo behårede er et turn-off, og kan forårsage dig at gemme sig bag tøj og lukkede døre. Må ikke skamme sig, bære håret stolt, så andre kvinder også kan føle sig så sikker som du gør.
  • Kig efter support online. Her er nogle steder at komme i gang:
   • Vi kan se det i øjnene kampagne: http://www.wecanfaceit.com/ - en kampagne for kvinder står over for uønsket facial hår, med masser af ressourcer og støtte til at klare.
   • Hairy awarey: http://hairyawarey.wordpress.com/ - en blog om en kvinde, der hjælper andre kvinder til at sætte barbermaskine ned.

Tips

 • Hvis folk forsøger at fortælle dig at du er brutto, spørg dem, hvis de gerne vil barbere, siger, dine øjenbryn, fordi en anden mente, det ser ud "brutto".
 • Hvis du har langt, mørkt ben hår, undgå lave denier strømpebukser / sokker etc. som de gør håret ser sjusket igennem klaske det op.
 • Facial hår er mindre iøjnefaldende end du måske tror, ​​og blegning det med Jolene crème eller lignende bør gøre det mindre mærkbar, hvis man tror det vil fladere dit ansigt mere.
 • Overdreven kropslig hår kan være forårsaget af forstyrrelser. Hirsutisme (have for meget hår) kan gøre livet ubehageligt, når en masse hår trænger ind på hagen, brystet, bryster, overlæbe og andre områder, hvor håret ikke vokser i store mængder normalt. Tal med din læge til råds, hvis du skulle barbere eller voks sådanne regioner (et par omstrejfende hår i nogen af ​​disse områder er helt normalt). Lidelser såsom polycystisk ovariesyndrom (PCOS), medfødt adrenal hyperplasi (CAH) og æggestokkræft kan alle være i hjertet af hirsutisme.

Advarsler

 • Medierne fortsætter med at være tankeløs, uhøfligt og besat, når det kommer til behårede kvinder, især den berømte. En berømthed, der har den mindste armhule stubbe vil have det blæst op, en ring trækkes omkring det og et krav i et blad eller hjemmeside, at hun er "beskidte", "uhygiejnisk", "usoigneret" eller "mangler i grooming afdelingen". Alt dette er ren nonsens sigte på at sælge sensationspræget nyheder og et forsøg på at styrke en ensidig skønhedsideal. Jo mere du ser dette, kommentere. Gør det kendt, at det er uacceptabelt for underholdning journalister til at fortsætte med en sådan konform og dårligt informeret fordomme. Hår føring og hårfjerning er et spørgsmål om personligt valg, ikke et spørgsmål om hygiejne, sjusk eller skandale.
 • Der er mange hjemmesider til behårede kvinder online. Bare vær forsigtig, hvis du søger efter dem som en kilde til støtte eller kammeratskab, fordi en masse af dem seksuelt opkræves i naturen, medmindre, selvfølgelig, det er din ting!
 • Træffer beslutningen om at holde din krop hår vil komme med nogle sociale latterliggørelse. Mind dig selv, at hvis folk vælger at fornærme dig, de er svage-minded og ikke værd at din tid.