Wka

Hvordan at være grunge

Grunge musik opstod fra Pacific Northwest (især Seattle) i midten af ​​80'erne. Med det kom nogle idealer og en mode (omend utilsigtet), der stod i skarp kontrast til de prangende hår bands fra dengang (og popkultur i dag). At være grunge, holde følgende i tankerne.

Steps

Hvordan at være grunge. Shop på sparsommelighed butikker.
Hvordan at være grunge. Shop på sparsommelighed butikker.

Få grunge udseende

 1. 1
  Shop på sparsommelighed butikker. Kig efter elementer, der er komfortabel og praktisk snarere end "stilfuld".
  • Overvej udendørs og heavy metal som påvirkninger til din stil. Udseendet bør være lav vedligeholdelse. For kvinder blander feminine og maskuline udseende med deres hårde og bløde aspekter modstridende, er et populært look. Det er ligesom at blande en blonde baby doll kjole med spidse sko eller en flowy blomstret nederdel med læderjakke. For mænd gælder de samme regler. Prøv at blande en uld blazer med syre vask jeans eller militære støvler med lange farverige shorts.
  • Elementer, der er værd at investere i, er: Flannel, Big Trøjer, Læderjakker, band shirts, Lange Shorts, maxi nederdele og kjoler Ripped Shorts / Jeans, Mønstrede Tights, Jean Jakker / veste, Baby-Doll Kjoler, kæreste Cardigans, Colored Jeans, Crew Neck T-shirts, uld Blazers og mørke jeans.
  • Accessorize med afrundede Solbriller, Ray-Band Solbriller, konverserer, lace-up støvler, Doc Martins, militærstøvler (snøret), High / Udsat Sokker og interessant Hatte.
 2. 2
  Hår bør ikke tage tid. Rodet og fedtet hår er begge telekort af grunge look. For mænd er ansigtshår den perfekte blanding af rodet og apatiske. For kvinder, overveje at dø dit hår dæmpet pink, blå, lilla eller ombre hår. Ud over at ikke fokusere på "perfektionere et hår look." I stedet smide det op i en bolle eller hestehale eller lade det ned med sine naturlige snoninger.
  • For kvinder er makeup en tilsvarende blanding af naturlige og fed. Prøv lidt makeup med lyse røde læber, eller ingen make up med tunge eyeliner.

Få grunge holdning

 1. 1
  Efterligne musikalske rødder grunge. Grunge bevægelse var stærkt påvirket af bands som Nirvana og Pearl Jam, med Soundgarden har den største indflydelse på genren. Grunge musikere selv var påvirket af Beatles og mange andre pop bands, for ikke at nævne heavy metal af de tidlige 70'erne (især Black Sabbath og Led Zeppelin).
  • Lyt til bands, der kom fra Seattle og / eller var på sub pop før 1991, da grunge gik mainstream. Bands som: Mudhoney, Tad, Kærlighed Batteri, Screaming Trees, The Afghan Whigs, Hole, Babes In Toyland, L7 og Mother Love Bone.
 2. 2
  Protest mainstream ved at fravælge. Grungers indsigelse mod samfundsmæssige idealer ved simpelthen ikke deltager i forsøget på at nå dem.
 3. 3
  Stop bekymre sig om at blive beundret. Erkend, at være berømt og populær er lavvandede former for validering selv. De har ingen aktuelle værdi.