Wka

Hvordan man gør en hård kerne avanceret terapeutisk massage

En avanceret teknik til at lette kroppen smerter og fremme afslapning.

Selv om disse behandlinger ikke vil diagnosticere eller helbrede sygdom, bør de fremme god omsætning, og gøre musklerne mere smidigt og hydreret. Bevægelsesområde kan øges og muskelsmerter kan være nedsat.

Steps

Hvordan man gør en hård kerne avanceret terapeutisk massage. Start med forsiden opad brystet, deres arm ned til side.
Hvordan man gør en hård kerne avanceret terapeutisk massage. Start med forsiden opad brystet, deres arm ned til side.
 1. 1
  Start med forsiden opad brystet, deres arm ned til side. Prop deres arm op på din knæ eller pude til at løsne brystfinner, forreste deltoid område at arbejde igennem det lettere. Du kan starte i midten af ​​deres bryst ved kravebenet og arbejde mod dig for at rydde området tommelfinger bredde ved tommelfinger-bredde som kæmning gennem deres muskler bit-by-bit. Derefter ændre deres arm position til over hovedet og prop det op igen, det ændrer fibrene i hver muskel område, gå gennem området igen for en mere detaljeret, dybere effekt. Placer armen ned til siden og gå igennem igen.
 2. 2
  Arms: Biceps arbejdede både fra og til hjertet flere gange. Underarm flexors og extensors og derefter hænder, der arbejder med konstant tryk i håndfladen, og blid twist / træk for hver finger.
 3. 3
  Lår: Toppen af benene, til og fra hjertet, kan du står over for din krop til deres ansigt og vender sig mod deres fødder, når du ændrer retning for at gøre det lettere for dig. Arbejde knæ til hofte derefter hofte til knæ, så knæ til hofte langsomt rydde musklerne dybere, da de lade dig gå igennem, som en bølge i vand, lade musklen slappe af og bevæge sig som du går igennem med dine tommelfingre. Hvis du arbejder de indre eller ydre lår, fortsæt med forsigtighed, da de har tendens til at være ganske følsomme.
  Mave og hofter. Hvis du arbejder dette område, skal du være tålmodig og blid, da det har en tendens til at være følsomme. Start i bunden af ​​ribberne på venstre og højre mavemuskler og arbejde dig vej ned til et par inches over den forreste del af skambenet, derefter arbejde op igen. Derefter langsomt gå ned og op lidt længere ude, gentag, indtil du kommer til de obliques. Også arbejde forsigtigt inde i hoftebenskammen, og du kan arbejde ganske lidt på den udvendige kant af hoften mellem iliac område og fælles ved lederen af ​​lårbenet.
 4. 4
  Lad dem slå over til at vende nedad.
 5. 5
  Begynd igen med deres ben lige, knæ til hofte og derefter hofte til knæ og ryg til hofte. Kalve på samme måde, herunder musklerne laterale til skinnebenene foran, så fødder, de er nemmere, da bunden af ​​deres fødder kan skjules på en fast pude. Brug et par køre-throughs med stigende tryk i bue og fodballen, så tæerne som udført til fingrene, og du kan få dem til at vende deres knæ ud og bøje deres ben ud, så deres io-tibial band er op til arbejde på, og dette ændrer også deres hofte til at arbejde på igen omkring deres trocanter (ben knogler). Slut med benene lige selvfølgelig.
 6. 6
  Hofter nu igen, hvis der ikke undertøj, afdække bare en hip og arbejde på separate til og fra hjertet langsomt rydde dybere hver gang.
 7. 7
  Nu flytter til ryggen, varm med lotion eller olie følelse for snævre områder at koncentrere sig om, og dem har dem scoot ned og henvende sig til en side. Du kan starte med deres skulder eller hofte, er det ligegyldigt, alle vil blive arbejdet på. Når en person er slået på deres side, musklerne ændrer deres struktur, nogle løsning, nogle stramninger, arbejde på de løse muskler dybere og langsomt, koncentrerer sig og rydde disse områder. Få dem placere deres arm ned til side for at få ram på infraspinatus og bag deltoid lettere, hvilket også løsner trapezius så godt. Omhyggeligt arbejde og løsne den side af deres hals på toppen, så har dem slå deres hoved, så deres næse er ned mod bordet og arbejde undersiden af ​​deres hals, ved at dreje hovedet det lægger et lille twist i nakke og skulder muskler til fangst og gå gennem langsomt og mere grundig. Få dem slå deres hovedet tilbage til et behageligt sted at gå igen gennem skulderen, så lats, så brystkassen og quadratus lumborum, ved at arbejde for dette område fra den side kan du langsomt synke igennem og klart for rygsøjlen.
 8. 8
  Du kan arbejde gennem hip igen fra denne vinkel, så at have dem slå over til at gentage på den anden side.
 9. 9
  Når du er færdig med denne side, har dem med forsiden nedad igen for at arbejde gennem hele deres tilbage igen og slut af med skuldre og nakke, for at hjælpe med at opretholde en afslappet tilstand.
 10. 10
  Du kan få dem flip over en mere tid til at vende opad, og slut af med musklerne i kæben, ansigtet og hovedet. Her starter ved tindingerne og arbejde din vej ud, derefter gennem okulære region, ned på kinderne og kæben, og hvor kæben møder halsen under ørerne. Derefter arbejde udad fra midten af ​​panden, og langsomt kørende fingerspidserne langs omkring kraniet fra front til bag.

Tips

 • Husk musik, fortrinsvis noget, der er blød.
 • Det kan tage et stykke tid at vænne sig til at gøre dette massage teknik.
 • Hver person har forskellige tærskler for nydelse / smerte. Tilskynde modtageren til at give feedback på, hvad der er godt eller hvis noget gør ondt, og så lytte.
 • Husk denne teknik kan ikke helbrede sygdomme, men kan hjælpe dig med at håndtere dem.
 • Siden røre givet i massage kan være en intim oplevelse, skal du sørge for at være opmærksom på modtagerens grænser. Hvis du er i tvivl, så spørg "Er det okay?"
 • Altid sikkerhedskopiere dine hænder op. Det betyder altid have den ene hånd hjælper den anden, det er ligesom en én-hånds massage på tidspunkter, men kun når du arbejder dybt og derefter til medium til lys arbejde, du kan bruge begge hænder adskilt.
 • Massage olier og cremer arbejde stor. Varmer dem vil også hjælpe slappe musklerne. Må ikke varme olier til det punkt, at de vil brænde eller skolde. (Følg anvisningerne præsenteret på flasken.)

Advarsler

 • Vær opmærksom på eventuelle tegn på kontraindikationer. Disse er advarselstegn og modtageren må ikke masseres. (Se eksternt link for liste over kontraindikationer)
 • Dette kan være meget vanedannende.
 • Når du bruger olier eller lotion, følge alle retninger og rådgivning givet på flasken. Brug ikke olie på områder med en stor mængde af hår på kroppen - det kan forårsage irritation i bunden af ​​hårene.
 • Denne How-To er ikke en erstatning for den faktiske massage uddannelse, og bør ikke bruges som behandling for skader. En uddannet massage terapeut bør søges.
 • Øve massage uden licens er ulovlig i flere stater og lande. Kontroller love om massage i din lokale jurisdiktion før udøvelsen.