Wka

Hvordan man har emo hår uden at gå til yderligheder

Ikke al emo hår er helt relevant for / / FN-fredskonferencen. Denne Google er for folk, der ikke ønsker at gå hele ud, men stadig ønsker at opnå det emo look. Denne vejledning dækker alle de grundlæggende typer af emo hår, du kan have, samt hvordan det.

Steps

Hvordan man har emo hår uden at gå til yderligheder. Beslutte, hvad du ønsker at ændre.
Hvordan man har emo hår uden at gå til yderligheder. Beslutte, hvad du ønsker at ændre.
 1. 1
  Beslutte, hvad du ønsker at ændre. Selv hvis du ikke er en alt ud emo, er der 2 ting hver emo eller kvasi-emo bør have. Bangs og Lag.
  • Bangs: Skal være under øjenbrynene. Dette betyder ikke, at du er nødt til at have dem ned til, men de bør ikke være op af din pande enten. Nogle mennesker foretrækker at have en stump skåret lige over næseryggen, mens andre foretrækker dem fejet side og dækker det ene øje. Når beder din frisør til at give dig emo-pandehår bruge følgende ord: lagdelte, side-swept/straight tværs, under øjenbryn, der dækker det ene øje.
  • Lag: Mere vigtigt for piger end drenge. Lag definere din "emo-ness". Lag er som en metafor for, hvordan dyb og kompleks din lille emo sind er. Din modpart emo vil kunne lide det. Plus, de arbejder godt med pandehår. Spørg efter mange, mange lag, kort nok til, at det skal tilsættes op med hår produkt, men ikke kort nok til at gøre dig til at ligne en på en dårlig dag.
 2. 2
  Vælg din frisure. Forskellige typer af emo hår, du kan få:
  • Piger (korte): For de fleste piger, der foretrækker kort hår, normalt denne nedskæring indebærer razoring bagsiden, så dets Spikey og forlader front og sider lige 'n' lang.
  • Piger (medium): Dette er den mest almindelige form for hår for piger. Skulder længde og rettede (normalt), meget lag på toppen, men ikke så meget på bunden. Hvis du går efter en mere "SCENE" pige look være sikker toppen er mærkbart stor, for at opnå dette mange scene piger drille og hårspray toppen. Hår på bunden af hovedet hængende lige ned. Bangs (duh), side fejet eller stumpe snit.
  • Piger (lange): Samme som "Piger (medium)", bortset fra, at der i slutningen af ​​hår er nu på omkring bryst / lænd niveau
  • Guys (korte): grundlæggende den samme som pigerne kort. Endnu engang du razor bagsiden, så det stikker op, men lad den forreste længere end på bagsiden. Uanset om du ønsker den forreste spikey eller ej, er op til dig
  • Guys (medium): Du kan også barbermaskine bagsiden af ​​dit hår, men denne gang kan du foretrækker at rode op i ryggen, i modsætning til at gøre det holde op. Normalt fyre med medium hår foretrækker at holde den forreste del af håret lang og lige, med de fleste af frynserne skubbes over til den ene side og glattede ned over det ene øje.
 3. 3
  Beslut hvordan du vil "stil" det. Styling: Emo hår er temmelig svært at vedligeholde. Når du får snittet, det er ikke gonna bo deroppe på egen hånd. Du får brug for flere gode hårprodukter (se, hvad du har brug for) Når du har fået dem, er det tid for dig at "få kreative." Men for dem, der sidder fast, er her nogle retningslinjer:
  • Der er én regel for emo hår (for det meste gælder piger, men kan også hjælpe fyre såvel): Big top, glat bund. Dette indebærer som udgangspunkt, at du skal spike op den øverste halvdel af dit hår, mens udjævning ned den nederste halvdel. Tænk kontrast.
  • Fringe: Afhængigt af hvilken stil frynser du har, hvordan du style det kan variere. Hvis du har en side-fejede pandehår, er det bedre at flade det (hvis dette er tilfældet, skal du sørge push up siderne af dit hår, så det er ikke alle flad). Hvis du har en straight på tværs snit, præference er dit (en lille spike kan gå en lang vej, så du skal ikke overdrive det)
  • For fyre og piger med kort hår: Hvis du virkelig sidder fast, bare køre en hånd op gennem bagsiden af ​​dit hår, så dens virkelig. Derfra starter lige styling og udfladning af de forskellige stumper og stykker
  • For piger med medium / langt hår: Hvis du er utålmodig (som mig), bare tag den nederste halvdel af dit hår i en knytnæve og rod / spike den øverste halvdel. På denne måde, den nederste halvdel forbliver lige.
 4. 4
  At have en interessant udseende, kan du få striber af farve, hvis du gør dette, så sørg for dine forældre er okay med den idé, og at din skole tillader farvet hår. Sørg for altid at forny farven i håret ellers vil det se dårligt. Hvis dine forældre forbyder dig for at få striber gå købe extensions, hvis du ikke kan finde nogen farvede dem, få real-hår dem og farvning dem og klippe dem til den længde du vil have dem.

Tips

 • Hvis du vil have en side-fejede pandehår, bede om en sideskilning (dette er meget vigtigt!)
 • Hvis du er en glatning narkoman, er du nødt til at få nogle produkt, der beskytter dit hår og holde fugten, mens glatning det. Ellers vil du hår bliver meget tør og vil ikke stil eller se meget godt.
 • Opretning er også en mulighed. Det gode ting ved at have glat hår er, at det ser mere emo, og dens lettere at spike op. Den dårlige ting er, at du er nødt til at holde på glatning det, og du kan potentielt ødelægge dit hår. Hvis du har naturligt glat hår, er det ikke nødvendigt at rette det. Eller du måske kun nødt til at få det rettede en gang. Hvis du har super krøller / meget bølget hår, så glatning er mere et must.
 • er en mulighed, men ikke absolut nødvendigt. Hvis du har sort, mørk brun eller rødt hår, er der ikke meget brug for hårfarve. Men hvis dit hår er en lysere nuance, siger lys brun eller blond, kan du overveje farvning det en mørkere nuance af samme farve. Hvis du er blondine, kan du overveje at få highlights.or hvis du har blond hår, du kan prøve at farve spidserne af dit hår sort.... bare de tips selv... du kan også prøve at tilføje tilfældige lyse farve strips her og der pink grøn blå lilla (etc.)

Advarsler

 • Samme gælder for hårprodukter. Der er ingen grund til at hælde de ting i.
 • Må ikke pludselig blive emo / scene hår i en dag vil du blive kendt som falsk eller poser. Hvis du har en preppy eller ekstremt girly look, er det bedst at lette i dit nye look. Begynde at bære mørkere tøj, lytte til nye bands (emo / punk), og måske endda en ny gruppe af venner. (Hvis du ønsker overgangen til at være så meget af en "life-changer".
 • Må ikke glatte dit hår for meget. Det kan virkelig ødelægge det.

Ting du behøver

 • Hår Clay (Gatsby, Bedhead eller OSIS er gode valg)
 • Hår Gel (Sebastians Wet Look er temmelig god)
 • Et glattejern (valgfri)
 • Dye (også valgfrit. Hvis du vil have en lys farve, du kan farve til og fra, købe en af ​​de ikke-permanente farvestoffer, der vasker off)
 • Fingre! (Til at style håret med.)
 • Orlov i balsam eller en slags hår salve, hvis du skade dit hår.