Wka

Hvordan man kan overvinde ensomhed, når omgivet af mennesker

Er du en af ​​de mennesker, der kan gå nogen steder og har nogen at tale med inden for fem minutter, men inderst inde føler stadig? Det kan bryde dit hjerte! Undersøgelser har vist, at mennesker (især kvinder), der føler sig ensomme, selv i selskab med andre er på et meget højere risiko for hjertesygdomme. Her er nogle måder, du kan tackle disse følelser af, så du kan få sundere relationer, og et sundt hjerte.

Steps

Hvordan man kan overvinde ensomhed, når omgivet af mennesker. Forstå, at det er kvalitet, der tæller ikke kvantitet.
Hvordan man kan overvinde ensomhed, når omgivet af mennesker. Forstå, at det er kvalitet, der tæller ikke kvantitet.
 1. 1
  Forstå, at det er kvalitet, der tæller ikke kvantitet. Det er ligegyldigt, hvor mange mennesker du kender, men hvor godt du kender dem. Og endnu vigtigere: hvor godt de kender dig. Eller hvis de virkelig kender dig overhovedet.
 2. 2
  Forstå dig selv. Vi har alle vores fair andel af heartaches og sår, som vi vokser op. Ved den tid, vi når fyrre, vil vi have mistet den åbenhed, vi havde som en fire-årig, som vi har lært ikke at lade visse ting komme til os længere. Det er kun naturligt. Men det er anderledes, når du har lukket ned i en sådan grad, at du er blevet ude af stand til virkelig at få "i kontakt" med andre mennesker. Du bliver i virkeligheden indespærret i dig selv.
 3. 3
  Find ud af hvad låst dig op i første omgang. Måske du er blevet misbrugt eller forsømt af de mennesker, der skulle tage sig af dig. Måske du blev mobbet eller udeladt af dine klassekammerater. Måske du føler dig utilstrækkelig på grund af fysiske eller psykiske handicap, dit køn, race eller social baggrund. Disse begivenheder og følelser kan have alvorlige konsekvenser, som du skal beskæftige sig med. Den gode nyhed er: du behøver ikke at kæmpe denne kamp alene.
 4. 4
  Søge hjælp. Find en terapeut til at tale om, hvad der skete. Ja, det synes uretfærdigt, at du er nødt til at søge professionel hjælp, når disse uforglemmelige byrder, der ødelægger dit liv, er ikke din skyld. Du har forsøgt at hjælpe alle, uanset det faktum, at du ikke var en professionel. Hvis du begynder at fortælle din livshistorie til bare om nogen, vil du ende med at blive klynker og klager én. Du ved af erfaring, at der er et stort turn-off.
 5. 5
  Stop forventer de mennesker omkring dig til at nå ud. Hvis du har bemærket, at du føler dig ensom, når du er omgivet af mennesker, har du sandsynligvis anstændige sociale færdigheder, der allerede, og derfor være omgivet af mennesker, men disse forbindelser mangler intimitet. Ud over at blive låst op inde, kan du også forvente andre mennesker til at indlede noget, der ville uddybe forbindelse, f.eks bemærke, når du føler ned og insistere på, at du taler til dem om det, så de kan hjælpe. I stedet lære at tale op og bede om hjælp. Siger ting som "Hey, jeg går gennem en hård patch. Kan vi tale om det? Jeg tror, ​​der vil gøre mig bedre."
 6. 6
  Være lidt mindre følsom. Det samme er nævnt i foregående gælder for dig. Hvis du opdager, at du er altid picking up en andens humør, siger ting som: ".? Du ser ikke så glad i dag Er der noget galt", skal du lære ikke at være alt for følsom over for alle andres meget, i det omfang du forsømmer dig selv. Ethvert forhold er en tovejs-gade, og alle modne voksne bør være i stand til at lade dig vide, når de føler dårligt, snarere end forventer du at gætte hele tiden.
 7. 7
  Lær at sige nej. Nogle gange kan vi føle sig ensom, fordi vi føler brugt og objektiveret. Måske er du en god lytter, og folk altid synes at græde på din skulder. Og når de er færdig at græde, de hovedet ud for at have det sjovt med andre mennesker. Ouch! Det gør ondt! Så næste gang nogen ønsker at græde ud ved din skulder, uden omsvøb fortælle dem nej. Dette vil gøre dig føle, at du er uhøflig, men du er kun stå op for dig selv. Du kan miste venner over dette, men de var ikke dine venner til at begynde med. De blev kun regner med at lytte til deres klynke og brokke sig højlydt. Du er nødt til at gøre plads i dit liv, for folk, der bekymrer sig om dig, og som kan have dybere relationer med dig.
 8. 8
  Vær god ved dig selv. Hvis du føler dig glad, vil du se glad. Og glade mennesker tiltrækker andre mennesker.
 9. 9
  Åbne op. Dette er den skræmmende del. Når du åbner op for andre mennesker, er du garanteret til at have nogle mere hjertesorg og gør ondt. Men det er virkelig den eneste måde at forbinde og uddybe relationer. Begynd at tale: om ting, du gjorde sidste weekend, film du så, bøger du læser... Og når du føler dig tryg, begynder at grave dybere.

Tips

 • At være i kontakt med andre mennesker betyder ikke at være ude af trit med dig selv. Når du er på en social sammenkomst ved dig selv, og du opdager, at du er komfortabel bare sidder der og roligt nipper til din drink, det er fint.

Advarsler

 • Hvis du opdager, at i åbning, du taler meget om negative ting, du afskrække folk. Læs, hvordan at være optimistisk.
 • At være ensom og at være alene er to forskellige ting! Vær med klubber og aktiviteter vil ikke løse problemet, hvis du er ensom. Det vil kun bære dig ud.
 • Vær god ved dig selv lyder som den "være din egen bedste ven" kliché, der førte dig til at blive din egen eneste ven. Og det er hvad du ønsker at undgå. Men faktum er: Hvis du ikke behandler dig godt, hvorfor skulle nogen steder?