Wka

Hvordan man kan tiltrække en Taurus mand

Enhver kvinde på et tidspunkt er tiltrukket af en Taurus mand. Disse mænd er meget uimodståelig skabninger, og tiltrække dem, er som at forsøge at tiltrække en bi på et toilet. Det kan være frustrerende, da Taurus mandlige er meget kræsne, men har ingen frygt, denne vejledning er her!

Steps

Hvordan man kan tiltrække en Taurus mand. Respekterer ham som leder.
Hvordan man kan tiltrække en Taurus mand. Respekterer ham som leder.
 1. 1
  Overvej Taurus. Vil du virkelig have ham? En Taurus er meget beskyttende, og er ofte jaloux. Hvis dit tegn sker for at være Vædderen, Løven, Skytten, Vandmanden, Vægten eller Gemini, kan du glemme alt om at komme sammen med en Taurus, meget mindre tiltrækker ham. Hans over-bearing naturen vil være for snerpet for dig.
 2. 2
  Være kvinde. En Taurus mand elsker at være omgivet af kvindelighed. Han er virkelig værdsætter skønhed, og vil forvente en kvinde at være smuk. Hvis du ønsker at tiltrække ham, i det mindste ser godt ud.
 3. 3
  Være rene. En Taurus ønsker en husmor i en kvinde. Så længe du er pæn, organiseret og jordet, så Taurus forbliver betaget af dig. En Taurus HADER uorden, og vil ikke tolerere en rodet livsstil.
 4. 4
  Vær sensuel. En Taurus mand elsker en hyggelig, kælen, indbydende atmosfære. Han forguder blive hjemme til bare at være sammen med en kvinde. Klæd subtilt lokkende i offentligheden og mere lokkende i private. Din Taurus Man vil sætte pris på det.
 5. 5
  Respekterer ham som leder. En Taurus vil altid være dominerende. Han er Bull, trods alt. Han ønsker en kvinde, der vil være støttende og respektfuld, men ikke overvældende. Dette kan hidse ham. Men du kan hævde din uafhængighed en gang imellem. Du ønsker ikke at være hans dørmåtte.
 6. 6
  Respektere hans tankegang. En Taurus er langsom til at ændre sig. Han kan lide rutine og kan ikke lide forandringer. Hvis du forsøger at ændre ham, husk, du ophidser en BULL! Forsøge at rulle med sin strømning.
 7. 7
  Vær tålmodig. En Taurus kan nemt fejes ind i selve samtalen, og tyren lide at evaluere enhver venture, det vil tage, der omfatter relationer.
 8. 8
  Være penge-wise. Disse mænd har et øje for pengene, og vil ikke acceptere ubrugelig og upraktisk brug af det. Hvis du er sund økonomisk, kan du få hans opmærksomhed. Han er meget materialistisk.
 9. 9
  Vær ærlig. Hvis du ikke kan forblive tro mod dig selv, så du ikke tiltrækker Bull. Du lyver for ham. Være sandfærdige til ham. Han vil sætte pris på din ærlighed, hvilket er et træk han virkelig ønsker i en dame.
 10. 10
  At være praktisk. Taurus mænd er familie mand, de foretrækker at være i komfort og varme i deres hjem, med god mad. Så du vil binde deres hjerter, hvis du er en god kok. De er nede-på-jorden, så undgå at lave drastiske ændringer eller spontane planer. De normalt afviser, hvis du spørger dem ud i sidste øjeblik.

Tips

 • Hav tålmodighed. Taurus mænd er langsomme movers, og det vil tage dem lidt tid til at regne ud, hvis man er "den ene" eller ej.
 • Kende omhu og opmærksomhed. Taurus kan ikke være en udtryksfuld romantikere, men de vil vise dig deres kærlighed med handlinger end løfter. Når du behandler dem godt, vil de bemærke og værdsætte det, selv når de er rolige om det.
 • Sørg for at du er astrologisk kompatible med Taurus. Inkompatible tegn vil vende ham. Kompatible tegn er, Jomfru, Stenbuk, Krebsen, Skorpionen og Fiskene. (Sommetider andre Taurus)
 • Selv hvis du ikke er astrologisk kompatibelt, kan du stadig forsøge at tiltrække en Taurus mandlige-du er en pioner kvinde i landet af kærlighed-gå få den fyr, skat!
 • At være attraktiv indebærer hyppige brusere, god makeup men ikke over-gjort, fit krop, lugte, føle, ser, og at være gode.
 • Når du ved, du har gjort noget forkert undskylder og han vil sætte pris på dig mere.
 • Tages op kunst, dans, litteratur eller teater. Taurus er kunstnere.

Advarsler

 • Prøv ikke at spille tankerne spil med Tyren mænd. De vil ikke underholde dig. Vær ærlig og direkte i stedet.
 • Kommunikation er meget vigtig. Prøv at kommunikere med hinanden at kende den bedste for dig og ham.