Wka

Hvordan til at klæde til at smigre en curvier tal

Kurvede tal er ofte betragtes som den maleriske feminine ideal. Kvinder med kurvede tal typisk falder ind under "timeglas" kropstype. De har lige så fremherskende buster og hofter med en smal talje. Hvis du har en kurvet krop type, bør du vælge stykker, der naturligt fremhæve din talje og holde din top og bund kurver lige afbalanceret ud.

Steps

Hvordan til at klæde til at smigre en curvier tal. Sats på figursyet toppe end løse toppe.
Hvordan til at klæde til at smigre en curvier tal. Sats på figursyet toppe end løse toppe.

Tips om toppe

Vær opmærksom på pasform. Kig efter toppe, der understreger din smal talje og kurvede buste, men undgå skjorter, der tilfører for meget volumen til din top, medmindre du har planer om at parre dem med volumen-styrke stykker på bunden.

 1. 1
  Sats på figursyet toppe end løse toppe.
 2. 2
  Overvej en top med et imperium taljen. Empire talje nips ind på den mindste del af din talje, naturligvis understreger dine kurver.
 3. 3
  Kig efter fastspændte toppe. Tykke bælter er en anden måde at gøre opmærksom på din smal talje, og nogle toppe kommer med et bælte inkluderet i designet.
 4. 4
  Tilføj et bælte til en ikke-fastspændt top. Køb en basis top, såsom en tube top, strik top, eller lang ærmet bluse. Kig efter monteret nedskæringer. Bind en tyk bælte eller skærf omkring toppen på din naturlige talje.
 5. 5
  Overvej en wrap-style top. Wrap topper også kvæle i taljen og viser dine kurver.
 6. 6
  Bær kun monteret skjorter og undgå firkantede stilarter. Kig efter skjorter, der har smuttede talje.
 7. 7
  Prøv en skjorte, der tilføjer volumen til din buste og skuldre, såsom en lun imperium taljen eller strømmende bluse med et band i taljen. Altid vælge en skjorte, der nips i ved taljen, selv for løsere designs som disse. Sørg for at du parre voluminøse toppe med bunde som også tilføje volumen til at holde dine kurver i forhold.

Tips om jakker

Den rigtige jakke vil hjælpe dig til yderligere at understrege din øvre kurver uden at bringe uligevægt dem med dine nedre kurver.

 1. 1
  Kig efter figursyet jakker, nip i ved taljen og flare ud ved hofterne.
 2. 2
  Vælg en længde, der virker for din højde.
  • Kortere kvinder bør kigge efter kortere jakker, mens højere kvinder kan overveje længere jakker.
 3. 3
  Stick med enkelt breasted jakker, da dobbelt breasted jakker kan ende tilføje uønskede bulk-der kan kaste dine kurver.
 4. 4
  Undgå jakker med for mange lommer eller yderligere detaljering, som kunne tilføje løs vægt til dine kurver eller taljen.

Tips om bukser

Kig efter bukser, der balance ud uanset top du vælger at bære.

 1. 1
  Kig efter bukser med brede bælter, som yderligere fremhæver taljen.
 2. 2
  Vælg et par af straight-ben bukser til at bære med en figursyet top.
 3. 3
  Sats på cargo bukser med sidelommer til at holde balancen i dine kurver, når du bærer en fyldigere top.
 4. 4
  Stick med boot-cut jeans til de mest alsidighed. Vælg en boot-cut med en lidt mere mærkbar flare til at hjælpe balance ud af dine kurvede hofter.
 5. 5
  Undgå bukser med seler, lommer eller andre detaljering omkring hofterne eller bag. Disse oplysninger vil blot tilføje bulk, kastede den resterende del af dine kurver.
 6. 6
  Overvej mørke vask jeans, der holder dig ser slank.

Tips om nederdele

Vælg nederdele som du ville vælge bukser. Kig efter stykker, balancere din top, og holde sig til design, der nyder godt af dine naturlige kurver stedet for at kæmpe imod dem.

 1. 1
  Hælde mod kurve-hugging pencil nederdele eller andre udskæringer, der skimme din figur. Højtaljede nederdele arbejde specielt godt.
 2. 2
  Kig efter en kurve-hugging nederdel, nødblus eller flæser ud omkring bunden, hvis du har planer om at bære det med en fyldigere top.
 3. 3
  Parre fuld nederdele, ligesom et-linjer, med en fuld top, der tilføjer volumen til dine skuldre og buste. Fuld nederdele tilføje svag volumen til dine hofter, afbalancere en fyldigere toppen.

Tips om kjoler

Når det kommer til kjoler, mange stilarter og passer naturligt fladere kurvede tal. Tag de retningslinjer, du har for at matche toppe og bunde, og anvende disse retningslinjer på single-piece kjoler.

 1. 1
  Kig efter lun passer, der understreger din talje og holde din top og bund kurver afbalanceret.
 2. 2
  Overvej en overdelen kjole, der naturligt holder de øverste og nederste afsnit søger adskilt. Disse kjoler har typisk en meget smigrende skillelinje eller design på det smalleste del af din talje.
 3. 3
  Prøv et wrap kjole eller imperium taljen kjole. Begge stilarter kvæle ved taljen, så det ser endnu tyndere mens fremhæve din øvre og nedre kurver.
 4. 4
  Kig efter figursyet kjoler med en diagonal eller partiskhed cut at vise dine ben og tilføje en smule af visuel interesse for din stil. Sørg for at du vælger en, der kommer ind på taljen, knus hofter og falder over lårene løst.

Kig på halsudskæringer

Den rigtige halsudskæringen kan også gøre underværker for at forbedre din figur. Vær særlig opmærksom på halsudskæringen i hver top og klæde du prøver på.

 1. 1
  Prøv en skovlede eller båd-hals udskæring, der hænger lavt og fremhæver din kurvede buste.
 2. 2
  Bær v-hals toppe, da disse også henlede opmærksomheden på din buste.
 3. 3
  Prøv en off-the-skulder halsudskæring. Disse toppe og kjoler fremhæve din slanke kraveben.
 4. 4
  Undgå høje halsudskæringer som rullekrave. Disse henlede opmærksomheden væk fra taljen, nedtoner dine kurver i stedet for at bruge dem til din fordel.

Vælg de rigtige stoffer og mønstre

Stoffet og mønster af en beklædningsgenstand kan gøre en stor forskel i, hvordan det stykke tøj ser på dig. Kig efter stoffer, der klamrer sig til dine kurver, og holde sig til simple farver og mønstre for at undgå at smide dine kurver ud af balance.

 1. 1
  Kig efter lutter, bløde stoffer, der drapere på tværs af din krop og klamrer sig til dine kurver.
 2. 2
  Undgå stive tekstiler. Disse stoffer vil ikke kramme din figur og dine kurver kan ende med at få maskerede.
 3. 3
  Overvej toppe med lodrette striber. Lodrette striber langstrakt kroppen, og for beklædningsgenstande, der kvæle i taljen, disse striber også trække ind i din smal talje.
 4. 4
  Hold dig væk fra fed, travle mønstre som store blomsterprint, store prikker eller geometriske mønstre. Disse udskrifter kan kaste dine kurver, så du ser ubalanceret.
 5. 5
  Stick med enkle mønstre, som lys lodrette nålestriber.
 6. 6
  Sats på solide nuancer, især for kjoler. Tofarvet kjoler eller single-tone kjoler både smigre en kurvet figur.
 7. 7
  Steer klart af kjoler dekoreret i kraftig beading, pailletter eller andre dekorationer. Disse ekstra detaljer kun tilføje løs vægt til dine kurver, og ikke ofte i en flatterende måde.

Tips

 • Aflang dine ben ved at bære høje hæle. Mange kurvede kvinder har også lange, slanke ben værd at vise frem. Selv hvis du ikke dog forlænge dine ben-line med hæle er stadig en god måde at opretholde en feminin, afbalanceret look.
 • Prøv på tøj, før du køber det, når det er muligt. En vis beklædningsgenstand kan følge alle de regler og retningslinjer beregnet til at fladere din figur, men når du prøve det på, kan stoffet ikke falde som forventet, eller nips, kan ikke komme ind på de rigtige steder.

Ting du behøver

 • Tops
 • Bottoms
 • Kjoler