Wka

Hvordan til at rulle op skjorteærmer

Er dine ærmerne for længe? Er det for varmt i rummet? Vil du blot ønsker at se mere afslappet og afslappet? Rul dem op! Her er hvordan du gør det tre måder: den klassiske roll, underarmen manchet, og den stilfulde albue manchetten.

Steps

Hvordan til at rulle op skjorteærmer. Hvis det er nødvendigt, sikre ærmet.
Hvordan til at rulle op skjorteærmer. Hvis det er nødvendigt, sikre ærmet.

Metode én: classic roll

 1. 1
  Løsn manchetten. Fjerne dine manchetknapper, hvis du bære nogen, og knappe manchetten.
 2. 2
  Begynd foldning. Fold manchetten op, så at klappen ligger, hvor sømmen af ​​manchetten opfylder muffen. Hvis skjorte har ingen særskilt manchet, folde ende af muffen op to eller tre inches, jævnt hele vejen rundt.
 3. 3
  Hold rulle. Fold manchetten igen, ved hjælp af bredden af ​​den første fold som en vejledning. Gentag så mange gange som nødvendigt eller ønsket. Rolling et ærme op med flere folder eller tidligere albuen kan hjælpe med at holde det fra at glide ned så hurtigt.
 4. 4
  Hvis det er nødvendigt, sikre ærmet. De fleste shirts er lavet med stof, der vil bo på plads på sin egen, men hvis du er iført en skjorte lavet af silke eller andet glat stof, hold det på plads med en sikkerhedsnål. Sørg for at du pin det indefra for at skjule det.
 5. 5
  Færdig.

Metode to: underarm cuff

 1. 1
  Knappe manchetten. Knappe eventuelle "spidsrod" knapper op ærmet, også. Hvis du er iført manchetknapper, fjerne dem.
 2. 2
  Fold manchetten. Vend den tilbage, så den indvendige stof viser. Folden skal være lige der, hvor manchetten møder ærmet på skjorten.
 3. 3
  Fold den tilbage igen. Fold manchetten tilbage en gang mere med en bredde svarende til den oprindelige fold. At sikre begge folderne er lige giver dette look en pænere udseende.
 4. 4
  Tuck i hjørnerne. Undersøg manchetten for at sikre hjørnerne er gemt i, så folderne vil forblive på plads. Hvis du er iført en skjorte lavet af glat stof, fastgøre manchetten på plads med en sikkerhedsnål. Gentag på den anden side.
  • Denne type af manchet ser godt, hvis du er iført en sweater over din skjorte. Vandretur op sweater ærmerne lidt, før du begynder, og derefter justere dem, så spidserne af ærmerne falder lige over manchetter.
  • Denne type manchet er også en god mulighed for en kjole skjorte, som du ikke ønsker at rynke ved cuffing det hele vejen op til albuen.

Metode tre: stilfuld albue manchet

 1. 1
  Knappe manchetten. Knappe eventuelle "spidsrod" knapper hele vejen op ærmet, og fjerne manchetknapper. Hvis du er iført en sweater over din skjorte, vil dette manchetten ikke virker, så du bliver nødt til at tage det af.
 2. 2
  Vend manchetten vrangen ud. I stedet for at folde manchetten, hvor den møder ærmet af skjorten, træk enden af ​​manchetten hele vejen op til albuen. Ærmet vil blive vendt vrangen ud.
 3. 3
  Fold bunden af indersiden ud ærmet. Brug dine fingre til at trække sig tilbage den nederste kant af ærmet og træk den op til bunden af ​​manchetten.
 4. 4
  Efterlad nogle manchet viser eller dække det op. Det er trendy at forlade spidsen af ​​manchetten stikke ud fra folden, især hvis du er iført en skjorte med kontrastfarve manchet farver. Du kan også vælge at dække manchetten helt, bare trække inside-out ærmet helt over manchetten.

Tips

 • Med en elastisk, strik skjorte, kan du være i stand til at skubbe ærmet op din arm, forbi albuen.
 • Du kan rulle ærmerne én hånd, mens du bærer skjorten, men det er nemmere at gøre det med begge hænder, før du sætter den skjorte på.
 • Nogle kataloger sælge en slags armbånd designet til at holde ærmerne op og ud af vejen.
 • Hvis ærmerne på en skjorte er for lang tid for dig, overveje eller har en tør renere, skrædder eller syerske gøre det for dig.