Wka

Sådan exfoliate bruge Tylenol

Exfoliation er processen med at fjerne døde hudceller. Der er forskellige eksfolierer, der kunne bruges, men mange indeholder barske ingredienser, eller kan være ganske pebret. I denne artikel vil du lære at exfoliere din hud (specielt følsomme områder) ved hjælp af acetaminophen / paracetamol tabletter, der sælges i USA som Tylenol.

Steps

Sådan exfoliate bruge Tylenol. Forbered dig på eksfoliering.
Sådan exfoliate bruge Tylenol. Forbered dig på eksfoliering.
 1. 1
  Forbered dig på eksfoliering. Find et sikkert sted, der har rindende vand, såsom et badeværelse vask eller i brusebad / badekar. Begynd ved at samle dine vigtigste ingrediens, Tylenol (eller noget andet mærke af acetaminophen / paracetamol).
 2. 2
  Forbered pastaen. Bruge omkring 2-3 tabletter, afhængigt af det sted, du eksfolierende (ansigt eller hals), eller om den faktiske størrelse af tabletterne.
 3. 3
  Gør pasta. Tilsæt et par dråber vand, nok til at opløse tabletterne. Vær forsigtig, at tilføje for meget vand kan ødelægge pastaen. Et par dråber vand er fint. Brug dine fingre til at bryde op tabletterne, mens de er opløse. Dette vil fremskynde processen.
 4. 4
  Gnid pastaen over området gnide pastaen kraftigt over dit ansigt. Du kan blande Tylenol pasta med en ansigts sæbe eller lotion at gøre det lettere at sprede sig. Gnid pastaen i en cirkulær bevægelse i ca 1-2 minutter.
 5. 5
  Skyl. Brug vand til at skylle pastaen. Afslut ved at duppe tør med et håndklæde.

Tips

 • Brug ikke for meget vand eller pastaen vil ikke fungere.
 • Husk at bruge færre eller flere ingredienser, afhængigt af det område, du eksfolierende.
 • Brug ikke tabletter, såsom regelmæssig styrketræning Tylenol, eller et lignende produkt. Det er meget lettere at gøre til en pasta ved hjælp af ikke-coatede tabletter, og resultaterne er generelt bedre. Brug tabletter, der er neutrale i farven som farvede tabletter kan efterlade pletter.
 • Denne artikel var rettet til brug i ansigtet. Resultaterne af denne opskrift varierer afhængigt af kroppen afstødes del (e). Denne opskrift fungerer bedst for ansigt og hals.
 • Gnid ikke for hårdt eller for længe. 1-2 minutter i en cirkulær bevægelse er tilstrækkelig.
 • Hvis det ønskes, blandes Tylenol pasta med et rensende produkt eller en creme til at gøre det lettere at sprede sig.
 • Gør ikke dette for ofte, da det vil gøre din hud rå.

Advarsler

 • Brug ikke varmt vand!
 • Hvis du er allergisk over for Tylenol eller lignende mærke, du bruger, så skal du ikke bruge denne opskrift.